Víza

Úvodní stránka Fóra Bali Víza

• Toto téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Filip a poslední změna proběhla před 10 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    Bíbr
    Správce

Na 30 dní je vstup bez víza, ale v Indonésii to nejde prodloužit.

Pro delší pobyt musíš žádat o 60-ti denní vízum předem na ambasádě. Prodloužení 60-ti denního víza o dalších 30 dní ti zařídi agent pak na místě.

#43026 Odpovědět
    Sonia
    Host

Díky. Na stránkách MZV jsem se dočetla toto: V ostatních případech (účel pobytu je jiný než turistika, doba předpokládaného pobytu přesáhne 30 dnů a nepřesáhne 60 dnů, vstup na území se uskuteční na jiném než výše uvedeném hraničním přechodu) je nutný platný cestovní pas s vízem. V tomto případě lze vízum získat za poplatek 35,- USD po příletu na indonéském letišti či příjezdu do přístavu. Popříletové vízum lze jednorázově za další poplatek na imigračním úřadě prodloužit o dalších 30 dnů na celkovou maximální dobu 60 dnů.

Takže je možný vízum na 60 dní zařídit až tam nebo je to nutný už tady?

#43037 Odpovědět
    Bíbr
    Správce

Já si myslím, že pokud zůstanete max 60 dní, tak stačí to vízum po příletu. Pokud chcete zůstat déle, musíte mít vízum předem z ambasády.

#43134 Odpovědět
    Sonia
    Host

Ahoj,
    tak jo, znova jsem si vse precetla o vizech tady – plati porad toto: Pri planovanem pobytu 3 mesice si zaridim „Navstevni“ (tak je oznacuje na svych strankach indon. ambasada) viza na 60 dni, v itinerari zminim odlet mimo Indon. pred uplynutim 60 dnu a navrat jen na odlet z Indon. zpet do CR. A pak uz v Indon. pomoci agenta zhruba 2 tydny pred vyprsenim 60dennich viz prodlouzim o 30 dni. Jo?
    Vim, ze se ptam furt dokola jak idiot, ale nevim, nakolik je info tady aktualni, a zenska na indon. ambasade mi rekla, ze 60denni vizum jde na Bali prodlouzit jen, pokud mame sponzora, coz musi byt nekdo oficialni, napr. firma, skola, apod.
    Predpokladam tedy, ze to je oficialni verze, ale v realu to funguje tak, jak popisujete tady. Jo?

#43137 Odpovědět
    Filip
    Host

Ahoj,

Moj kamarat dostal to vizum na 60 dni a ma aj moznost predlzit si ich. Idealne, ak si to potom skontrolujes u vizoveho agenta, ktory ti to povie s istotou. Kod viza by mal byt 211, predlzenie cca 650tis idr. Daj nam vediet, co na to tvoj agent.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
Odpověď na: Víza
Osobní informace: